perjantai 5. helmikuuta 2010

Tiikerin vuosi 2010

Kiinalainen uusi vuosi vaihtuu talvipäivänseisauksen jälkeisen toisen uuden kuun jälkeen sunnuntaina. Vietämme siis vielä jonkun aikaa Härän vuotta mutta helmikuun 14. päivänä siirrymme Tiikerin vuoteen.

Tiikerin vuosi tuo usein tullessaan mullistuksia. Tiikerin kova vauhti voi sokaista, joten kannattaa harkita kaksi kertaa mieluummin kuin syöksyä suin päin viimeisimpiin villityksiin. Tarkkavaisuutta tarvitaan myös liiketoimissa ja avioliittomarkkinoilla.

Tiikerin vuonna syntyneistä sanotaan, että he ovat villejä, vapaita ja vaikeasti kesytettäviä. He ovat myös humaaneja, synnynnäisiä johtajia ja uudistajia. Tiikeri ihmiset viihtyvät yksin ollessaan nauttien mutta myös seurassa, jolloin tiikerin läsnäoloa ei voi olla huomaamatta. Tiikerin koti on aistikkaasti sisustettu ja se muuttuu koko ajan. Tiikerin kanssa eläminen ei ole koskaan ikävystyttävää.


Liekö tiikerin syytä mutta talvi on tuntunut oikealta talvelta pitkästä aikaa. Vuorenkilven lehtiä lienee turha lumen alta hakea mutta inspiraation lähteitä kyllä luonnosta löytyy.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti