tiistai 25. elokuuta 2009

Ikebana-kurssit

Kuvassa asetelmani keväisestä Sogetsun näyttelystä
"maljakkona" ruostunut rautalankakerä ja kukkana kalla


Kauniaisten kansalaisopistossa alkavat vetämäni perinteiset ikebana-viikonloput 26. - 27. syyskuuta ja 21. - 22. marraskuuta, klo 10.00 - 15.00

Kurssi on tarkoitettu sekä vasta-alkajille että jo pidemmälle ehtineille.

Viikonlopun aikana perehdytään japanilaiseen kukkienasettelu-taiteeseen Sogetsu-koulukunnan oppikirjojen mukaan ja tehdään ennakkoluulottomia syksyisiä asetelmia yksilö- ja ryhmätöinä. Kuvia viime kevään aikana kurssilla tehdyistä töistä löydät huhtikuun kohdalta "Värikästä kevään odotusta" -blogista

Kurssin tavoitteena on perusteiden lisäksi oppia käyttämään omaa luovuutta, etsiä kauneutta /eettisiä elämyksiä ja kehittää värisilmää ja muotokieltä.

Mukaan voi varata ensimmäiselle kerralle tasapohjaisen laakean vadin, kukkasiilin ja oksasakset lisäksi mm. koristepensaiden oksia, isokokoisia lehtiä (esim. vuorenkilpi) ja leikkokukkia.

Asetelmia syntyy noin 2-3 /päivä. Mikäli sinulta ei löydy noita lueteltuja tarvikkeita, se ei ole suinkaan este sillä minulta löytyy ylimääräisiä tarvikkeita, varsinkin jos ilmoitat siitä etukäteen. (elizabeth.asikainen(at)luukku.com)

Kurssiohjelma:
www.hellewi.fi/kauniainen/opinto-ohjelma/index.htm / muut taide- ja taitoaineet

Kurssipaikka:
Kauniaisten Kansalaisopiston toimitila Petra, Pohjoinen Suotie 5 A, Kauniainen

Ilmoittautuminen:
www.kauniainen.fi/palvelut_ja_lomakkeet/koulutus_ja_opiskelu/kansalaisopisto/ilmoittautuminen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti